Brought to you by Barnacle Bill's Marine Supply. (856) 785 9455

Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
unclefrank37

Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #1 
I just the engine serviced they forgot to index the plugs it was fixed after about 15 min of bad running took the boat out ran great after some initall hesitation got to her normal 5600 rpm at WOT ran at 1400 then 4000 whennot in speed zones for about an hour all great THEN tried to go to wot she started to miss at high rpm/hesitate onle got to 5100 but seemed to miss/hesitate . ANY HELP WOULD BE GREATLY appreciated told the tech he said very could be an injector but going to be tough to diagnous  


__________________
FPM
PhilH12

Registered:
Posts: 3,499
Reply with quote  #2 
I'd check two things first, but I'm not an expert.  1- Any of the plug boots 'loose'?  They've been on and off a couple of times, and it's also possible to have air trapped inside the boot.  It's an 'inflated balloon' waiting for some vibration to help pull it up off the plug.  2- Fuel vacuum and pressure tests.

After the "easy stuff" is checked OK, then look at the "expensive stuff".  [wink]

Phil


__________________
Always check the Easy Stuff First!
20' Weeres fishing pontoon
90 HP E-Tec E90DPLSUM  05184332
Lake Tawakoni, TX - Catfish Capital of Texas
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.

Disclaimer: Activities and modifications described or displayed on this message board and it's pages may be potentially dangerous. E-TEC Owners Group along with Barnacle Bills Marine does not endorse or make any claims to their safety or performance. Be sure a trained E-TEC service technician performs all your service work.